Blog
MAXIMUM ACT SERİSİ ODUNLU VE GAZLI TAŞ PİDE PİZZA FIRINI

Bu ürünümüzde, Otomatik Yanma Sistemi ve Dokunmatik Ekranlı Otomatik Yanma Sistemi gibi teknolojik özellikler bulunmaktadır. Otomatik Yanma Sistemi, her brülöre bir butonla kontrol edilirken, Dokunmatik Ekranlı Otomatik Yanma Sistemi'nde tüm fonksiyonlar ekran panelinde farklı dillerde kontrol edilebilmektedir.

Turbo, Termostatik kontrol, Rotary, Konveyor, Asansör ve Buhar gibi sistemler bu ürüne entegre edilebilmektedir.

Dünya çapında servis desteği sunulan ürünlerimizde termostatlı pişirme (400 dereceye kadar), Turbo Sistemi (yüksek alev ve hava ayarı), ve Emniyet Sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.

Odunlu ve gazlı taş pide pizza fırınlarımızda alttan ve içten ısıtma sistemi mevcuttur. Termostatlar sayesinde pişirme taşı ısısı ile fırın içi ısısı 400 dereceye kadar ayrı ayrı kontrol edilebilmektedir.

Termostatlar brülörleri açıp kapatarak gaz harcamasında büyük ekonomi sağlar. Genelde pide pizza ustaları fırın rejime girdikten sonra pişirme taşı brülörünü kapalı konuma getirirler. Yani iki brülörlü bir fırında bir brülörün çalışmasına ihtiyaç duyulur. Tek çalışan brülör ise termostat sayesinde yüzde 40 oranında daha az gaz yakar.

Yüksek izolasyonları sayesinde fırının alt, üst ve yan taraflarında herhangi bir ısı kaybı yaşanmaz.

Odunlu taş pide pizza fırınlar kartlı sistemle çalışmaktadır. Buna akıllı sistemde diyebiliriz. Dünyanın her yerinde servis kolaylığı vardır. Müşterilerimiz pratik ve sorunsuz kullanımı konusunda firmamıza memnuniyetlerini belirtmektedirler.

Tüm FIRINMAK ürünlerinde emniyet valfı kullanılmaktadır. Herhangi bir alev sönmesi durumunda akıllı sistem devreye girerek brülörün gazını keser. Alarm sistemi yanıp sönen kırmızı ışıkları ve alarm sesiyle devreye girer ve kullanıcısını uyarır. Gerekli durumda kullanıcı acil stop butonuna basarak fırının tüm gaz ve elektriği kesebilir.

Turbo Sistemi: Dünyada seçenek dahilinde sadece FIRINMAK fırınlarında kullanılan bir sistemdir. Brülöre monte edilen fan sayesinde alevle basınçlı havanın karışması sağlanır. Fırının ön paneline yerleştirilen dimmer basıncı ayarlar. Bu sistem devreye alındığında 1 dakikada 50 derece civarı bir ısı artışı sağlar. Bu ısı artışı fırının büyüklüğüne ve basıncın ayarına göre değişir.

Taş Kubbe: FIRINMAK tarafından dizayn edilen kalıplarda özel hazırlanmış karışımla fırın kubbelerini döküyoruz. Kubbemizi çelik hasırlarla güçlendirdik. Fırın kubbesi kesinlikle kırılmaz ve çökme yapmaz. İlk kullanım esnasında aşırı alev kullanılırsa fırında çatlama meydana gelebilir. Bu sebepten dolayı ilk iki gün fırının ortalama 100 derece ısıda kalmasını istiyoruz. Bu sürede fırın kubbesi nemini atar ve kubbe herhangi bir zarar görmez. Yanlış kullanımda bile çelik hasır sayesinde sadece çatlamanın minimum seviyede kalması sağlanır.

Maximum Gazlı&Odunlu serisi fırınlarda FIRINMAK tarafından tasarlanmış bir çok farklı dizayn vardır. Müşterilerimiz istedikleri dış dizaynı tercih edebilir veya bizden yapmamızı istediğini herhangi bir dizaynı bize sunabilir. Ayrıca dış kaplama da cam mozaik, dekoratif tuğla, seramik, kırık seramik, boya ve paslanmaz çelik seçenekleri vardır. Müşterinin isteğine göre renk ve dizayn belirlenir.

Ağırlığı 2 ton ve üzeri olan fırınlarda yüksek ağırlık taşıyan poliamid tekerlekler kullanılmaktadır.

A1 yönetmeliğine göre fırınlarımızı davlumbaz altında çalıştırabilirsiniz. Bacaya bağlama şartı aranmamaktadır.

FIRINMAK sol bölümde 19Ø cam bölmü oluşmaktadır, bu bölümden meşe odunlarını içeri atarak tütsüleme yapılır. Odunların temizliği


Fırınmak, fırın teknolojileri, profesyonel fırınlar, endüstriyel fırınlar, mutfak ekipmanları, gazlı fırınlar, elektrikli fırınlar, odunlu fırınlar, tandır, mangal ekipmanları, döner ocağı, cağ kebabı ocağı, kuzu çevirme fırını, pişirme ekipmanları, mutfak teknolojileri, profesyonel pişirme ekipmanları, mutfak fırınları, endüstriyel pişirme çözümleri, pişirme teknolojileri, yüksek performanslı fırınlar.