Blog
ALTAN VE İÇTEN YANMALI SİSTEM İLE TASARLANMIŞ PORTATİF TAŞ PİDE PİZZA FIRINI

Bu fırınımızda alttan ve içten yanmalı sistem bulunmaktadır. Ayarlanabilir kubbe içi ve taş ısısı sayesinde pişirme süreci kontrol altında tutulabilir. Kubbe, refrafter ateş betonu (ateş tuğlası) ile 10 cm kalınlığında tasarlanmıştır. Duvar kalınlığı ise 23 cm'dir.

Fırınımızda taş yünü izolasyonu kullanılmıştır, bu da ısı kaybını minimize eder. Dijital termostatik sistem, sıcaklığı hassas bir şekilde kontrol etmeye olanak tanır.

Taban taşı ateş betonu (ateş tuğlası) ile 10 cm kalınlığında olup, alttan ısıtmada 5 cm'lik bir kalınlığa sahiptir. Taban taşı altında bulunan 10 cm'lik izolasyon, ısıyı muhafaza etmeye yardımcı olur.

Poliamid tekerlekler sayesinde fırını rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca demonte sistem, fırının kurulumunu ve taşınmasını kolaylaştırır.

Bu fırın, diğer gazlı ve elektrikli fırınlara göre %50 daha az enerjiye ihtiyaç duyar. Dijital termometreler sayesinde taşın, fırın içinin ve fırından çıkan sıcaklıkların takibi yapılabilir.

Fırının çift kapak ve baca sistemi bulunmaktadır. Özel imalat krom rezistanslar, daha uzun ömürlü bir performans sunar.

Fırın kapandıktan 12-14 saat sonra iç sıcaklık 170-200 derece arasında olur, bu da fırının kullanımı sonrası temizlik ve bakım için uygun bir sıcaklıktır.

Elektrikli taş pide fırını, hızlı, verimli ve homojen pişirim yapmak için tasarlanmıştır.

Seyyar taş tabanlı pizza fırını genellikle restoran, otel, kafeterya gibi işletmelerde pide, pizza, simit ve lahmacun pişirmek için kullanılır.

Portatif gazlı taş pide, pizza, simit fırınlarının kullanımı kolay ve akıllı emniyet sistemine sahiptir.

Uzun ömürlü ve kaliteli seyyar gazlı taş pizza fırını imalatı yapan firmamız her zaman uygun fiyat ve yüksek kalite ile üretimini sürdürmektedir. %100 müşteri memnuniyeti misyonu ile dünya standartlarında üretim yaparak müşterilerimizin hizmetindedir. Portatif gazlı taş pizza fırını fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Fırınmak Fırın Teknolojileri; taş pizza fırını, taş pide fırını, taş simit fırını, taş tabanlı pizza fırını, taş tabanlı pide fırını, taş tabanlı simit fırını, elektrikli taş pizza fırını, elektrikli taş pide fırını, elektrikli taş simit fırını, elektrikli pizza fırını, elektrikli pide fırını, elektrikli simit fırını, elektrikli taş tabanlı pizza fırını, elektrikli taş tabanlı pide fırını, elektrikli taş tabanlı simit fırını imalatı yapmaktadır.


Fırınmak, fırın teknolojileri, profesyonel fırınlar, endüstriyel fırınlar, mutfak ekipmanları, gazlı fırınlar, elektrikli fırınlar, odunlu fırınlar, tandır, mangal ekipmanları, döner ocağı, cağ kebabı ocağı, kuzu çevirme fırını, pişirme ekipmanları, mutfak teknolojileri, profesyonel pişirme ekipmanları, mutfak fırınları, endüstriyel pişirme çözümleri, pişirme teknolojileri, yüksek performanslı fırınlar.